AİLE İRŞAT BÜROSUNUN KURULUŞ GAYESİ
AİLE İLE İLGİLİ SLAYT SONUMU
FAALİYETLERİMİZ

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Görevlilerimiz Halk Eğitim Merkezince  Düzenlenen kurslara devam eden kursiyerlerle bir araya geldi...

Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca "Aile ve Kadın" konulu konferans düzenlendi.

Üç Ayların Başlangıcı Nedeniyle Aile İrşat ve Rehberlik Büromuzca Bayanlara Yönelik Program Düzenlendi..

Yaşlılar Haftası Münasebetiyle Aile İrşat ve Rehberlik Büro Yetkililerimizin 7 Aileyi Ziyaret Etti.

Dünya kadınlar günü nedeniyle Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlilerimiz Aile Destek evine ziyarette bulundular.

Müftülüğümüz Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri ilimizdeki bazı resmi kurumları ziyaret etti.

Müftülüğümüz Aile İrşat ve Rehberlik Bürosunca "Ailede Yanlış Tutum ve Davranışlar" konulu konferans verildi.

Dünya kanser Günü münasebetiyle il müftümüz M.Feysal Geylani ile Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Görevlileri hasta ziyaretinde bulundu.

Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Görevlilerimiz Fakir ve Muhtaç Öğrencilere yardımda bulundu.

İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Yetkilileri Kur'an-ı Kerim Dağıttı.

Müftülüğümüz Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Yetkilileri Dünya Engelliler Günü Nedeniyle engellileri evlerinde ziyaret etti.

Müftülüğümüze Bağlı Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Görevlileri Sudanlı Aileyi Ziyaret Etti.

Hacı Yusuf Ertuş Camiinde bayanlara yönelik program düzenlendi..
Hacı Hüseyin Çatal camiinde bayanlara yönelik program düzenlendi.

Hz.Aişe ve Aksa Kız Kur'an Kurslarında Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle programlar düzenlendi.

Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle konferans programı düzenlendi.
Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlilerine seminer verildi.
Aile İrşat Bürosu görevlileri kendi aralarında toplantı yaptı.
Aile İrşat Bürosu Tanıtım Faaliyetleri Başladı
Aile İrşat bürosundaki görevlilerimiz kitap dağıttı
Anneler günü vesilesiyle merkez Ulu camiinde vaaz verildi